Zap och jag lyckades kvala till SM i år 🙂 …..sen tittade jag hur långt det var till Östersund och kände direkt att det är för långt bort. 14 timmar typ med bil, känner mig inte pepp alls.  Jaja det är ett tag till SM och jag hinner fundera på hur jag skall lösa det hela.

Vi tävlade i Halmstad, kvällstävling. Det var trevligt att vara ute på tävlingsbanan. Zap gick kanonbra i alla tre klasserna. I första klassen fick vi en snöplig rivning men många hundar rev samma hinder på grund av farten och vinkel till tunneln efter så det var nog svårare än man trodde när man banvandrade. I andra klassen nollade vi och vann 🙂 . Jag höll kanske Zap lite hårt för Pep som jag sprang med innan hade något av ett sjuhelvetes tunnelpartaj. Zap hade inte samma tankar men jag tog liksom ändå i från tårna. I sista loppet hade vi en så himla härlig start tills Zap blinbytte där han inte skulle. Först blev jag irriterad på honom men på vägen hem insåg jag att han hade gått på min huvudvridning, jag vred huvudet åt höger för att se hur långt jag hade till nästa hinder och han kollade mer på det än handen (vet inte hur många jag har sagt just det på kurs, att huvudet är viktigare än händerna).

Även Pep tog en SM-pinne och saknar bara en pinne i hopp. Han hade ganska mycket fetvadd i öronen hela tävlingen men i första loppet lyckades jag få stopp på honom i sista stund och vi blev trea.

Det är så himla långt till Östersund, åker jag åt andra hållet kommer jag typ till Zurich. G A  L E T. I mitt nästa liv skall jag bo i ett runt land, litet runt land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.