Härmed sällar jag mig till alla årskrönikor.

Jag gillar Instagram, jag är troligen aktivare på Instagram än vad jag är på Facebook. Det är något med kombinationen av bild och berättande som tilltalar mig. Redan förra året testade jag xxxxbestnine och nedan finns de populäraste bilderna för 2016 (eller det är inte riktigt sant men typ, råkade göra ett par bilder som blev populärare senare).

När jag fick ovanstående bild funderade jag vilka bilder som jag tycker symboliserar mitt år. Bilderna i bestnine är bra men nedan är mitt urval från vad jag minns av 2016. De flesta bilderna är tagna med mobilkamera.

Januari: Vi startade året i Grövelsjön. Jag tänker ofta tillbaka på den här resan för den tog mig verkligen tillbaka till min barndoms skidsemestrar. Det var verkligen avkopplande att vandra/skida runt i fjällen, får maten severad och vara supertrött av allt friluftsliv på kvällen. Dessutom svindlande vackert.
Februari: Under vintern kommer jag på att jag faktiskt teoretiskt skulle kunna kvala Zap till SM. Jag hade inte riktigt brukat allvar med det tidigare och var rätt nöjd med att Lix var kvalad. När Lix flyttade fick jag eld i baken och åkte på många tävlingar på vintern. Här är vi på en road trip på väg till tävling.
Februari: Detta är en del av det dyraste jag någonsin har ätit. Robert och jag var på Guide Michelin-restauranten Era Ora och åt väldigt dyrt på Roberts jobbs bekostnad. Gott men inte så gott kan vi sammanfatta det med…
I början av april åkte jag för att kolla på tranor utanför Åhus. Tranorna var långt bort men jag hundarna tog en promenad vid havet. Detta är en av mina favoritbilder på Zap. Hela flocken njöt av vårvädret och hade hela våren och sommaren framför oss.
April: Vi tog oss inte till SM men Zap vann och plockade cert som vi saknade. Efter en helg i Ystad blev han dubbelchampion och väldigt trött posör <3.
I maj köpte vi får. Vi sålde samma får i september efter tråkiga besked.

 

Juni: Vi åkte massor av gånger till Vombskogen. Detta är ett av mina favoritställen i favoritskogen. Älskar dessa gamla träd och de fina hundarna som kommer på ridvägen.
I augusti åkte vi till Berlin. Zap kollar in husse som handlar öl. Vi besökte många biergartens 🙂

 

Robert förvånade mig med att fria när vi åt mat i denna byggnad. Efter alla dessa år…plötsligt händer det.

 

Zap och jag reste till Spanien för att tävla i slutet av augusti. Här poserar Zap framför Puppy i Bilbao. Det var extremt mycket folk som tog selfies och familjebilder, jag fotade Zap från alla möjliga vinklar. Zap var bästa resekamraten och tävlingspartnern, med på allt.

 

Husse mötte upp för fortsatt semester efter att agilitytävlingarna var över. Här leker jag med fisheyeobjektiv till mobilen på en bar i Pamplona. Skrattade så husse skämdes, Zap var lyckligt omedveten om vad som var så roligt.

 

Zap i den gigantiska sviten på vinhotellet vi hade bokat in oss på i Spanien. Upp i möblerna direkt.

Efter att vi kom hem från Spanien så kunde vi konstatera att Tux hade fått ondare av en tumör. Det var några veckor där jag provade att belasta honom mindre genom att låta honom slippa promenader. Tyvärr mådde varken han eller jag bra av det och tumören gjorde bara ondare och ondare. Bilden längst upp är från en av Tuxs sista dagar i livet. Det var en sorglig men fin dag.

I slutet av september skulle jag ha åkt ned till Spanien för SAgiKs räkning. Med tanke på hur saker utvecklade sig valde jag att kliva av och istället åkte jag och Robert till Gotland. Söt-peppen poserar framför raukarna.
I november blev Pep Lp 1 Pep. Ler fortfarande åt chocken jag kände när de talade om att vi vann. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.