Under Sveland cup bestämde jag mig att avgå från SAgiK. Det var helt enkelt fel av mig att fortsätta. De saker som jag upplevde som jobbiga under förra året fortsatte och jag har (eller hade) svårt att släppa dom. Det faktum att jag hade svårt att släppa vissa saker gjorde att tog med diskussionerna till min fritid. Jag kände mig ofokuserad på tävlingar, trött och allmänt uppriven. Det hände ganska ofta att jag upplevde att jag inte riktigt kunde göra mig förstådd och att jag var kärringen motvals, typ. Det blev slitsamt i längden. Ibland önskar man att det vore lättare att ändra på sig, jag önskar då och då att jag vore lite mer flegmatisk i min läggning 🙂 .

Den stora orsaken till att jag ville fortsätta vid årsmötet i år är och var själva informationsbiten. Jag tyckte verkligen att det var kul att uppdatera hemsidan och FB-sidan. Tyvärr var jag inte välkommen att fortsätta. Det hade t ex varit skoj att lägga ut information om SM, NM och VM, något jag tror folk generellt har uppskattat. Det känns faktiskt som delar av styrelsen och vårt kansli var väldigt glada av att bli av med mig :), inte så smickrande för mig kanske.

Det har gått ett par veckor nu sedan jag avgick och jag känner mig lättad på många sätt då mitt sätt att se på saker och ting inte har ändrats och det gör att konflikter/diskussionerna hade bara pågått. Däremot är det verkligen tråkigt att inte få fixa med hemsida och informationsbiten.

Det var det, jag kommer sakna den roliga biten.

Till något helt annat, ett litet boktips. Detta är den bästa boken jag har läst på länge, älskade den.

Sapiens: en kort historia över mänskligheten. Yuval Noah Harari

Jag är så svag för sådana här tvärvetenskapliga böcker och denna är dessutom spännande berättad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.