I förrgår var jag och hämtade 5 damer som jag tänkte valla på över sommaren. Det var ett par damer som var ganska bestämda och stampade lite åt hundarna och stod och blängde ett tag innan de flyttade sig. Vi får se hur det blir när de är vallade på ett tag. Vi vallade lite i morse och det kändes okej så jag hoppas det går bra.

I tisdags var vi och tränade agility för Nettan. Det var väldigt nyttigt för mig, det kändes som jag fick göra lite saker som var utanför min comfort zone. Det var framför allt två japaner/tvingade blindbyten som jag troligen hade valt bort om jag inte hade haft piskan på ryggen. Kul, det känns som Zap är mycket bättre på dom än vad jag är. Otroligt kul att träna och ha ögonen på sig, helt klart något jag har saknat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.