Vi styrde mettmobilen till Karlshamn för ett par helger sedan och tog med oss 2 SM-pinnar i hoppklass. Zap saknar 3 agilitypinnar och Pep saknar 2 hopp och 1 agilitypinne. Jag hade gärna kvalat Zap, Pep har ju verkligen inget där att göra.

Pep gjorde ett stadigt hopplopp, inte snabbt men felfritt. Jag trodde jag skulle dö av andnöd mot slutet, vi hade bara tränat 2 sedan jag skadade mig höstas och den träningen var i Nutrolin Arenan. Där var det lätt att springa och alls som i ett djupt ridhus.

Zap nollade också men vi det blev något fel på slutet. Jag har gått och funderat på varför det blev fel, han liksom tog inte mitt blindbyte utan kom upp på fel sida. Det konstiga var att det kändes som han tog det så jag blev så förvånad när ingen hund kom på rätt sida. Jag tittade både en och två gånger men ingen hund, han stod och väntade på fel sida och undrade vad som hände. Igår kväll när jag inte kunde somna tror jag att jag faktiskt kom på vad som hände. Banan var jättekul bana från Kristina Myrefält och jag hade kört den med ett par japaner och Zap är verkligen duktig på japaner. Han kanske trodde att det skulle komma en japan till och därför bytte han tillbaka. Det känns vilket fall logiskt och något att tänka på.

Dubbeldisk i agilityklassen.

Jag kör Zap skitkasst på tävling. Jag blir så osäker och jag tappar tajmingen. Jag var så besviken på mig själv när jag körde hem från Karlshamn på grund av detta. Hur svårt kan det vara?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.