Jag uppdaterar SAgiKs hemsida flera gånger i veckan. Egentligen är jag inte alls så kunnig när det gäller sådant men jag gör så gott jag kan och jag lär mig saker efterhand. Det var inte alls meningen att jag skulle jobba med klubbens hemsida från början utan det bara blev så. När etableringen av hemsidan hamnade på mitt bord var det lite jobbigt att ta sig ur ett kontrakt som jag kände inte fungerade men bolaget var ändå schyssta och sa upp kontraktet. Det gjorde att vi kunde söka efter ny byrå som kunde hjälpa oss med designen. Vi fick lite olika offerter men några föll bort då det var företag med bara en person vilket jag kände var för vanskligt (allt står och faller med den personens hälsa/humör osv).

Jag ville gärna ha ett företag här i Malmö för att då kunde jag åka och träffa dom och diskutera våra behov. Minns inte exakt hur mycket sidan kostade i slutändan men det var en hel del pengar i mina ögon. Jag minns att jag hade en hel del ågren för detta. Hur vet man innan om det är väl spenderade pengar, det var verkligen rätt stressande. Nu så här efterhand är jag ändå nöjd 🙂 . Det känns som det ändå är var väl investerade pengar. Sidan har förstås många brister och det är mycket som behöver fixas till men grunden är liksom bra. Säger jag helt subjektivt sådär :).

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.