Jag har aldrig haft någon hund som där villig springer med andra än mig, förutom Pep. Inte visste jag att jag skulle ha stor nytta honom på det sättet. Det blir win-win för Pep får vara med mer och istället för att ligga vänta i en bil eller vara kvar hemma får han göra saker istället. Han är dessutom rätt lagom att låna ut till många.

Han har fått hjälpa till på flera kurser jag har haft pga skadade hundar eller hundar som helt enkelt inte orkar springa så mycket. Dessutom hade jag en otroligt duktig tjej på kurs i somras och nu under hösten, det blev liksom bara rätt hela tiden när hon sprang med hunden för den var inte så snabb. Det var fint att kunna ge henne en lite större utmaning, speciellt som hon är så talangfull så jag hoppas intresset är kvar så att nästa hund blir en med mer fart och tryck.

Så förutom att vara världens raraste hund så är Pep även mattes lille hjälpare 🙂 .

20151104_191953

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.