Jag konstaterar att jag nog kommer titta tillbaka på året 2015 som året då min ideella låga släcktes eller åtminstone försvagades rejält. Det började ju med att jag fick sparken som sammankallande för oxies agilitysektor. Det i sig var inte så farligt då sektorn kommit i kläm på grund av Gåsahoppet, SAgiK mm. Men det som hände efter var inte okej, jag fick ett rätt personligt och inte så trevligt mail från ordförande och en massa andra saker som faktiskt gjorde mig ledsen. Jag känner fortfarande stor olust att göra något som har med klubben att göra även om det faktiskt enbart är en person som varit otrevlig.

Tyvärr så gäller samma sak för SAgiK, det känns helt enkelt inte bra. Jag kände tidigt att kemin inte stämmer för mig med den nya styrelsen. Alla är jätteduktiga och gör mycket saker men jag klickar inte i kommunikationen. Jag tycker att saker hastas igenom och hastas ut istället för att planeras och tänkas igenom. Jag upplevde det helt annorlunda med förra styrelsen och den sammansättning av folk som var då. Det innebär att jag avslutar mitt styrelseuppdrag oavsett om jag blir tillfrågad eller ej till årsmötet. Nu är jag rätt övertygad om att det är ömsesidigt så det skulle inte förvåna mig om jag inte blir tillfrågad ens.

Jag är fullständigt medveten om att jag varken är speciellt trevlig eller kul att samarbeta med men samtidigt så kan jag peka på rätt många saker där det har varit stor nytta av att jag har opponerat mig. Sen är det förstås personkemi, jag tycker t ex inte det är okej när en styrelsemedlem betecknar en diskussion som tjabbel, i mina ögon är det verkligen allvarligt att säga eller skriva så när det pågår en produktiv diskussion. Vidare är det det här med att vi skall vara försiktiga med att deltaga i diskussioner på nätet. Jag håller inte med alls, jag tycker tvärtom – att det är en styrka att vi figurerar i diskussioner offentligt. Dels har man möjlighet att bilda sig en uppfattning om saker som skall beslutas om och dels så ser folk vart man står i olika frågor, då har de möjlighet att påverka styrelsens sammansättning.

Jag undrar om detta kommer innebära att jag får mer tid och vad jag då skall fylla tiden med? Med tanke på mina skador jag har så kanske jag skulle ta tag i det där med att åka och träna mig själv lite mer och oftare…

4 svar

  1. Åh, vad tråkigt 🙁
    Jag håller verkligen med dig om att det är bra att styrelserepresentanter finns närvarande i diskussioner på nätet. Och att kalla diskussioner för tjabbel är riktigt dumt och otrevligt.

  2. Jobbigast blir att lämna ifrån mig hemsidan för jag har lagt ned sådan jobb på den och jag vet att det kommer vara helt ogjort när jag lämnar ifrån mig den. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.