Jag var hos sjukgymnasten och han konstaterade att jag hade partiell  muskelbristning i baksida av låret. Han sa då att han trodde jag skulle kunna tävla till i helgen (förra helgen) men det kunde jag inte. Jag kunde springa men typ på halvfart. Nu känns det dock bättre och jag tror jag kommer kunna tävla till helgen.

Jag var så sjukt stram baksida av lår när han testade mig att jag blev helt chockad. Det var inget jag hade lagt märke till förrän han började tänja. Det är det här med att ta hand om sig själv också….trist och tråkigt. 🙂

Zap har också varit hos sjukgymnasten. Det var bra och det gick okej. Han hade lite muskulära grejor som jag behöver ha lite koll på. Vi kollade det benet han markerade på för ett par veckor sedan. Han hade lite problem med skuldermuskulaturen och lite lite öm i en tå. Det som jag tyckte var jobbigast var att han var lätt öm i hela ryggmuskulaturen. Inget alls i ryggrad eller leder, enbart muskulatur.

För vänsterbenet hoppas vi bara att det var en törn och något som läker bort helt (han verkar ju inte vara besvärad). Men ryggen behöver jag nog träna lite med stabiliseringsövningar nu under vintern.

Skönt att ha det gjort. Nu får både Zap och jag komma igång med lite styrketräning.

KI3A0124

2 svar

 1. Jag är stelare än ett kylskåp och försöker motivera mig till att köra 20 minuter yoga på kvällarna. Finns bra appar för det. Är du med på utmaningen?

 2. Hej Mette

  Mitt namn är Daniel Lazic och jag kontaktar dig som ombud för Jens Fredricson. Du har i ett blogginlägg nämnt hans namn , http://mette.ozzy.se/2008/10/03/once-upon-a-time/ , som du länkat till en sida som han inte längre är delaktig i och som han inte vill förknippas med. Jag skulle uppskatta i fall du kunde ta bort den länken och bara låta hans namn stå kvar. Tack på förhand.

  Om du skulle ha några frågor eller funderingar så kan du nå mig på nedanstående nummer

  Med vänliga hälsningar

  Daniel Lazic
  0733-177040

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.