Zap skadade sig i fredags (vänster fram) och är lite stel/halt efter vila. Det är inte mkt men man blir ändå så himla orolig. Dessutom är han en sjukt jobbig konvalescent, han är svår att hålla lugn och blir upphetsad av både det ena och andra.

Jag har har dragit upp min skada och nu gör det så in i helvete ont. Jag trodde kanske att det var en sträckning men har tyckt det var konstigt för det har känts som det flyttar runt. Igår när jag tränade agility för första gången på drygt en vecka knäppte det till i höften och sedan gjorde ont i baksida av lår. Jag har fått tid hos sjukgymnast på torsdag, tack och lov. Jag misstänker falsk ischias. Det får man lätt när man snedbelastar sig som jag gör. Jag sitter ofta snett när jag jobbar (många skärmar) och sedan går jag och avlastar mitt knä. Vi får se vad sjukgymnasten säger, smärtsamt är det vilket fall.

Jag hatar skador! Även om jag har mycket ondare så är jag mkt mer orolig för Zap, vet inte varför, det är inte direkt mycket hälta men jag får magknip bara av tanken på att han inte är helt fräsch.

3 svar

  1. Japp men tyvärr står jag snett också för att jag har artros i knät och det gör att jag hänger till höger konstant.

  2. Fy det är så himla jobbigt att gå omkring och ha ont när man vill så mycket! Jag ska iaf få operera min fot i vår. Det jobbiga med hundarna är ju att de inte får vara minsta lilla halta, hade det varit samma för oss hade nog både du och jag varit avstängda från tävling och haft koppeltvång :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.