På onsdag kväll åker vi (jag och Robert) till Bologna och agility-VM. Det trista med att vara ledig är att det alltid blir så himla stressigt innan. Jag har hur mycket saker som helst att göra innan vi åker. Det tar nästan udden av ledigheten. Alla mina fina planer om allt jag skulle göra innan vi åkte känns som de går i stöpet för att liksom bocka av alla “måsten”.

När jag var i Stockholm köpte jag en ny kamera. Jag ville ha en kamera som var snabbare än den 6d jag har, ett komplement till den helt enkelt. Jag köpte en 7d markII och den var helt sjukt snabb, känns som den blir väldigt bra för agilitybilder. Jag har inte hunnit ta så mycket bilder men än så länge är jag nöjd :).

Milleniumboken är nu klar och jag tycker fortfarande den var bra, tom med riktigt bra bitvis. Det jag kanske tycker är att den inte liksom “brinner” lika mycket på det sociala planet. Kanske lite mindre engagerad på något sätt? Jag vet inte, svårt att sätta fingret på men jag tycker nog ändå man skall läsa den.

KI3A0261 KI3A0405 KI3A0134KI3A0118

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.