I lördags hade SAgiK möte och jag passade på att också avverka min obligatoriska jobbvecka i Stockholm när jag ändå var tvungen att ta mig upp. Jag kom hem idag en vecka senare. Det är så lugnt och skönt jämfört mot hur jag upplever Stockholm.

Veckan har mest bestått av jobb men jag passade även på att träna på Stockholms Hundcenter. Nice men en timme var nästan för lite när man har tre eller kanske 2,5 hundar (Tux vill förstås också vara med) som vill träna. Försökte redigera film i min telefon och ladda upp till YouTube men något gick snett för med kom bara ett kontaktfält. Det var dock fint så jag lägger ut det ändå 🙂

På vägen hem började lyssna på fjärde Milleniumboken, måste med ett visst motstånd erkänna att jag är helt hooked. Den är spännande…

20150930_174153 20151002_083114

 

Ett svar

  1. Hm, jag har inte alls haft lust på Milleniumboken men så såg jag Skavlan kvällen innan mötet och så säger du att den är spännande… Hm, kanske måste ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.