Jag såg att den låg ute i en annan finsk agilityblogg så jag tar mig också friheten att lägga ut den. Detta är en av banorna från Juha-kursen och den är så jobbig att springa. Det är nog bland de jobbigaste jag har sprungit någonsin. När man kommer till pushen vid hinder 17 så vill man bara stanna och hämta andan men då skall man till andra ändan, sedan upp igen. Är man snabb och har jäkligt bra kondis så kan man avsluta med blindbyte mellan 27-28, jag varken orkar eller hinner det utan får göra bakombyte. På kursen klarade jag alla 30 hinder men sedan har jag fasiken var slut i veckor efter (får man skylla på åldern??). Både på kurs och gårdagens träning bytte vi platten mot kort tunnel. Enjoy! 😀

juhabana2

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.