Om vi hade en svacka tidig vår så har det faktiskt vänt med besked nu tycker jag. Zap känns mycket bättre både i agility och vallning. I agilityn vågar han ta för sig mer, söker hinder och det händer tom att han tar fel hinder. Förra helgen hade vi verkligen ett sådant där lopp där han tog allt och lite till, något sådant har han aldrig gjort innan. Det var enbart positivt….bara att skriva det nu, om han fortsätter så kanske jag inte kommer fortsätta att vara lika glad. Jag tycker också han går helt okej, till och med bra i vallningen. Han är inte riktigt lika mycket inne i sin bubbla och han är inte så spänd som han kan vara.

Förra helgen tog vi till och med cert i hoppklass. Det hade varit extra skoj om vi fått till loppet helt och hållet, vi tyvärr en snurr samt att han svängde “fel” efter snurren så vi tappade tid. Men det var svårt rent handlingsmässigt och jag kunde kanske varit bättre placerad….

Ett svar

  1. Jag såg er igår o tänkte faktiskt att det hänt mycket sen Tranås i slutet av april även om jag inte tyckte det var så illa då heller. Såg ju jättefint ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.