Jag fick Norocarp till Zap för att häva eventuell inflammation. Att hundar kan bli kassa i magen av NSAID visste jag så för ovanlighetens skull kollade jag faktiskt inte biverkningarna på bipacksedeln. Under andra dagen med Norocarp så började jag tycka att Zap var slö, inte sjuk utan slö, trött, oengagerad. Tänkte att han var ledsen att han inte fick leva sitt vanliga liv. Tredje dagen blev denna slöhet mer och mer påtaglig, han kändes helt enkelt superdeprimerad. Droppen var när vi kom tillbaka från fåren igår, han ville bara ligga kvar och sova i bilen.

Kollade biverkningarna och förutom magproblemen stod letargi (psykisk trötthet, känsla av dvala) vilket är spot-on hur jag upplevde Zap.  Han var helt enkelt inte med i matchen. Avslutade förstås medicineringen och idag är han en helt annan hund. Ringde till kliniken och de hade förstås inte hört talas om den typen av biverkning och ifrågasatte om det verkligen var det. Stod förstås på mig och förklarade att jag känner min hund väldigt väl och att han är en helt annan hund ett dygn senare.

Funderar faktiskt på att göra sådant där multidrug sensitivity test, smidigt att veta vilka substanser hunden reagerar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.