Det brukar inte gå bra för mig i Vårgårda men denna gång måste jag säga att det var mycket som var riktigt bra. Lix var sitt allra mest samlade jag och det resulterade i två bra placeringar och två välbehövliga SM-pinnar. Däremot tycker jag inte jag själv var på topp, Lix räddade mig flera gånger. Jag glömde banan, missade byten och var bara otajmad. Det är nästan smärtsamt att se hur dåligt jag handlar Zap i det lopp vi kom runt, fattar verkligen att han blir frustrerad för jag är helt off i timingen. Zap debuterade i klass 3 och det kändes bra. Jag ser hur osäker han är och som jag skrev tidigare så förstår jag varför :p . Det får bli mycket banträning i vår så jag hittar timingen med honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.