Sedan i början av sommaren har jag prenumererat på Storytel. Lyssnar mycket på hundpromenader och under bilkörande. Det fungerar kanon. Visst saknar man en del böcker i Storytel men å andra sidan har jag lyssnat på saker som jag kanske inte vågat chansa på annars. Jag har fått två nya “favoriter” när det gäller deckare; Gillian Flynn som har uppmärksammats en hel del men framför allt Mary Willis Walker. Tyvärr verkar den senare lagt ned skrivandet då det inte kommit någon ny bok sedan 2001. Jag skulle behöva lite bra ljudböcker kommande veckor då jag skall vara ute mycket i fält. Någon som har några tips?

5 svar

  1. Tack för tipsen. Jag gjorde detsamma i början av sommaren. 🙂
    Har du lyssnat på Hannes Råstams och Dan Josefssons Thomas Quick-böcker? Jakten på Kapten Klänning? Åsa Nilsonnes Bakom ljuset?

  2. Jakten på Kapten Klänning, ja och den gillade jag. Dom andra nej, så tack för tipset. En annan bok jag gillade mycket är Zimmergrens Längtan bor i mina steg.

  3. Perfekt. Den ligger i “bokhyllan” sedan tidigare, så den tar jag nästa gång. Lyssnar på Steve Jobs-biografin nu. Den är låååång.

  4. Jag lyssnar mest på deckare så här är några sådana tips. Gillade du Gillian Flynn kanske Alex Marwood eller S.J Bolton kan vara något. Glaskroppar av Erik Axl Sund och Den Osynlige Mannen Från Salem av Christoffer Carlsson är bra svenska deckare. Så förstås Leif GW Person!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.