Italien är bitvis mycket fint, trevligt och hundvänligt. Det var verkligen inga problem att vara där med hund. Kändes som ingen reagerade när man gick på restaurang med hund och vi såg till med hund med i mataffären.

Det blev både lite semester med vinprovning, olivoljeprovning och annat smått och gott, givetvis även tre dagar av intensivt agiliterande 🙂 . WAO som tävling var grym tycker jag. Mycket för att tävlingsplatsen de hade hittat var helt fantastisk, bästa jag varit på någonsin. Den kommer bli så svårslagen. Det andra var att man fick springa mer än på VM, fler klasser, fler chanser och fler som fick gå fram och få pris.

Den där tävlingsplatsen hade verkligen allt. Man tittade på satellitbilderna innan och tänkte att det ser najs ut. Det var bättre. Konstgräset var super att springa på, man kunde promenera med hundarna i skog, gångväg hem till husvagnen (som var ny och fin), barer, mat och ett svalt rum att ha hundarna…vad mer kan man önska sig?

Själva tävlande började verkligen med pannkaka. Lix gjorde något jättekonstigt i första loppet, han sprang in i tunnelväggen på något sätt och hela tunneln flyttade sig massor. Jag kom helt av mig och strax efter blev det disk. Resten av loppen den dagen var ok men rivning, hoppat kontaktfält så inga fullträffar direkt.

Det var lite likadant på lördagen men vi fick till ett lopp felfritt 🙂 . Loppet kändes bra och sen på eftermiddagen när jag försökte luska ut vart vi hade hamnat så kunde jag först inte hitta mig själv. Det var dessutom väldigt dåligt wifi på tävlingsplatsen och resultaten fanns bara online. Jag fick för mig att de hade tappat bort mitt resultat och började känna mig besviken, hade varit så himla typiskt. Det visade sig att jag nog inte tittade hela vägen upp :D, såg Trkman och sedan började jag typ om nedifrån. Blev väldigt glad sen när jag äntligen såg mitt namn 😉

20140517_212308

Har inte lyckats få filmen från loppet men det skall finnas filmat tror jag. Det var inte så lätt att filma varandra eftersom alla svenskar sprang nästan samtidigt.

På söndagen hade vi bara ett lopp eftersom våra resultat inte räckte till finalen. Tyvärr rev Lix andra hindret där. Istället fick jag titta på alla finaler och det var också skoj.

Sista dagen i Italien fortsatte vi att turista. Vi fick besökt några riktigt fina byar och hundarna var så trötta när de skulle flyga hem.

Vy från en täckt bro i en av de fina byarna vi besökte:

20140519_113915

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.