Förra veckan lär inte gå till historien som en toppvecka för mig även om det fanns lite glädjeämnen. Strul som tycks spilla över även i denna vecka.

Zap har under veckan hunnit skära av en bit av en klo in till pulpan förstås, fått någon typ av irritation i förhuden/skapet och ett sticksår i trampdynan som irriterar honom (infekterat?), rinner vilket fall sårvätska ur det. Jag är mest oroad för det där sticksåret i trampdynen, har jag otur ligger det något i som irriterar. Hoppas inte det och att det läker så vi vara med och tävla till helgen. Såret är yttepyttelitet men det är ju inte alltid en fördel. Tux har fått antibiotika för tanden men svullnaden har inte lagt sig helt så tyvärr blir det nog att dra ut den.

Jag har avslutat en A1:a i Ystad, har dock all rättning kvar att göra. Och jag har hållt agilitykurs i Lund som jag kände mig nöjd med. Skall hålla kurs för instruktörerna 3 gånger till. Dessutom blev jag invald som suppleant i Svenska Agilityklubben. Det känns både skoj men också lite läskigt.

IMG_0169

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.