Så himla trist, jag har blivit av med min fårhage. 🙁 Många saker men kontentan blev att jag inte kan vara kvar. Staketet skall bort, hundar som skäller (inte mina utan en grannes som gapar hela tiden när jag är där), träning som stör (visslor, rop/gap på hundar) och sådant. Jag blev erbjuden en annan mark. Den marken är oinhägnad och ligger längre bort. Inte så långt bort, 2 mil bort. Marken är dock jättefin men….

Mina alternativ just nu är:

Att ha får hos mina föräldrar innebär att jag måste köra 45 min enkel resa men jag behöver bara åka dit när jag skall valla då mina föräldrar har fåren utanför huset i princip. Positivt är att jag kan aktivera Tux lite bättre än där jag hade fåren innan. Det är en damm som ansluter till hagen så han kan få simma. Ja, det kan alla hundarna få göra. Hagen är rätt varierad med lite skog och två vallar så jag tror hundarna kan få tänka till lite mer än i den hagen jag har haft. Jag oroar mig lite för att fåren skall rymma med elstaket och att det är en bit att köra.

Åka runt till andra är jobbigt även om jag har trevliga människor att åka till. Pep är förbannat jobbig och när jag är hos andra blir jag osäker. Det utnyttjar han till förbannelse. Det är också lite meck att arrangera det och jag är rädd för att träningen inte blir regelbunden.

Det vore jäkligt tråkigt att lägga ned. Dels för Zap ändå kanske kunde bli något trevligt och dessutom kändes det som Pep och jag var på väg åt rätt håll i vintras/höstas.

En gård hade ju suttit fint så man slapp vara i händerna på andra. Jag hatar det. Villrådig kan man lugnt säga..

IMG_0338

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.