Så oväntat bra helgen blev 🙂 . Var inte ens sugen på att åka upp men så hade vi bokat hotell och sådant. Jag har verkligen inte haft en bra känsla med Zap på tävlingar. Dessutom är det där med balansens kontaktfält som jag skrev om i förra inlägget.

Men Zap förvånade mig och visade upp en mycket säkrare sida, inte alls så reaktiv och frustrerad som tidigare. Jag kände redan när vi gick och väntade att han var annorlunda – vi hade kontakt. Tidigare har han varit så spänd och extremt fokuserad på att antingen kampa eller på vad som händer på banan. Nu tog han spontant kontakt och det kändes som han var inställd på att vi skulle göra något tillsammans. Glad! 😀 Hoppas det håller i sig.

Det blev en vinst, en sjundplats och två lopp med fel. Nu har vi 2+2 på pinnfronten.

Här är våra lopp:

Trevliga banor var det också.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.