Igår började Zap träna agility igen efter (klo)skadan. Pulpan är fortfarande lite blottad men han verkar inte påverkad den. Vi hade nog kunnat starta tidigare men det har inte varit underlag här nere så det har löst saken. Men igår hade jag och Petra bokat Halmstad Hundarena för lite träning med fokus på unghundarna. Pep, Lira och ffa Tux fick briljera lite ;).

Det är långt till Halmstad men det var verkligen KUL att träna igen. Jag tycker alla gick bra, riktigt nöjd. Zap fick dock spunk i slalom när vi körde den andra banan. Han kunde helt plötsligt inte göra färdigt slalom, vet inte vad som hände men vi kunde jobba igenom det. A-hindret kunde dessutom varit bättre. Bäst av allt är Zaps klo höll och han verkar vara fit-for-fight igen. 🙂

Vi hade verkligen behövt träna mer inför helgens tävlingar, vi har massor av saker som jag vill bättre på.

Här är banorna vi körde på:

Skärmavbild 2014-02-06 kl. 13.53.31

Skärmavbild 2014-02-06 kl. 13.53.46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.