Innan jul fick jag för mig att jag skulle testa hur många olika handlingsvariationer och hur många olika kombinationer man kunde göra från ett staket. Jag hade skissat lite på det i huvudet men insåg när jag väl började träna att det var ett bra mycket större projekt än vad jag hade tänkt. 🙂 Jag filmade denna omgången, vi får väl se om jag orkar fortsätta. Det fanns dessutom en hel del att putsa på i dessa kombinationer så jag lär ha att göra. Zap hade inte heller kunskapen att göra samma sak som de andra så även där fanns det en hel del jobb.

2 svar

  1. Jag har haft samma uppställning på mina två senaste träningspass 🙂 Finns mycket att göra där! Ska testa de där blindbytena nästa gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.