Tjohoo, Italien i vår kanske? Det låter inte helt fel vilket fall, nästan så att jag börjar hoppas. Jag hade tänkt så mycket på det innan men nu när jag har läst på lite mer så känns det rätt lockande. Lix öppnade uttagningarna med att krascha ett hinder, hoppa vippen och där fick jag nog och gick av. Det kändes meningslöst att fortsätta när vi inte hade något samarbete öht. Vet att det inte ser så trevligt ut när man går av banan men det var inte skoj att springa 🙁 .

Loppen efter gick däremot bra. Agilityloppet var riktigt bra. I hopploppet missade jag lite med att ge honom ett högerkommando i ett bakombyte och när jag gjorde det bestämde jag mig för att låta linjen bli lite yvig för att inte störa mer. Sedan la jag in ett väldigt onödigt bakombyte innan sista hindret, Lix saktade in lite väl mycket för att förbereda en sväng.

Lix vann uttagningarna i Halmstad, vi får se vad det räcker till efter uttagningarna i Stockholm. Jag skall inte dit. Men blir vi uttagna så åker vi till Italien :). Kolla in tävlinsplatsen, vid fotbollsplanerna:

Skärmavbild 2013-12-17 kl. 09.15.11

Med Pep gick det inte riktigt lika bra. Jag borde verkligen nolla mer med Pep, det blir verkligen nästa års mission. Jag tappar honom onödigt mycket. Ibland bara för att han drar på linjer som han ser och då är han svårstoppad. Men ofta tar jag liksom för givet att det är så enkelt med Pep att jag liksom slarvar. Onödigt!

Jag tyckte uttagningarna var väldigt trevliga. Jag är sådan “sucker” för mindre tävlingar och det var dessutom trevliga banor. De var enkla men gav ändå mycket utslag. God mat och trevligt sällskap, perfekt helt enkelt.

IMG_9944

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.