Det har verkligen varit så svårt för mig att komma till ett beslut gällande balansens kontaktfält med Zap. Running eller 2+2, inget har känts helt lockande. Running för att jag inte fixade det helt ut med Pep och för att jag är osäker på om jag fixar det handlingsmässigt. 2+2 för att jag vet att jag kan träna in det bra men att det är svårt att underhålla om man är funtad som jag på tävling (dvs vill släppa tidigt och har lite dålig koll). 2+2 känns bara inte så skoj det heller.

Kompromissen blev att från början träna in ett väldigt kort stopp, nästan inte ett stopp alls. Men nu sedan ett par veckor tillbaka har vi inget stopp alls. Det ser väldigt fint ut och jag gillar det verkligen, precis perfekt faktiskt :). Inte springande och inte stoppade men ändå en samling så att jag faktiskt har en rimlig chans att fixa det.

Problemet är att jag tror att det är skitsvårt att underhålla då kriteriet är ganska luddigt, lindrigt sagt. Jag tänker också att på grund av det lite luddiga kriteriet så kan jag riskera att han blir osäker och därmed långsam. Då känns det ju inte så häftigt längre :(. Men jag vill inte ha stopp, jag är inte gjord för stopp….svårt. Egentligen borde det väl inte vara svårare än riktigt springande men springande kontaktfält känns svårt tycker jag. Vet inte riktigt hur jag skall göra.

IMG_0143

4 svar

  1. Har samma beslutsångest men bestämde mig idag för att köra running! Jag har annalysterat Tings dåliga running och tror mig ha hittat knuten till varför det inte funkade (kontrollnojja hos mig) så jag bestämde mig för att för en gångs skull släppa den och köra på!

    Ska dock vis sidan av träna in ett trickbeteende (två av två på på låda, i trappa, på pall) som jag skulle kunna flytta över på balansen om running spricker framöver.

    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.