Idag blev sista gången på den lekkurs vi har gått på R+ hundskola här i Malmö. Vi missar tyvärr sista gången då jag måste till Stockholm och jobba hela nästa vecka :(. Det har varit nyttigt. Själva övningarna var inte nya för mig men jag fick en del utvecklingstips på byta leksaksleken 🙂 och lite annat smått och gott. Zap har inte varit så galen som han brukar vara. Jag misstänker miljön som har varit mitt inne Malmö. Inte så att han inte har velat leka men han har varit lite återhållsam. Kampat bra, sprungit snabbt som attan till leksak men lite lugnare mellan liksom. Sen jobbar vi rätt mycket just nu, vallar nästan varje dag och sedan försöker vi hinna med agilityn, cykla och ja de vanliga promenaderna också så det finns nog inte så mycket överskotts energi direkt.

Men, jag har också tänkt på att jag kanske inte har jobbat med lekutveckling på det sätt som jag gjorde med Pep. Med Zap så hade jag massor från start, han kampade som en galning och likadant med att springa till leksak. Ja, helt enkelt hade jag massor av gratis medan hos Pep fick jag verkligen kämpa för att få något. Tror faktiskt det visar sig lite. Därför känner jag att det här med lekutveckling kommer bli en av vinterns uppgifter för mig och Zchnipp-zchnapp :).

IMG_1786

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.