I helgen publicerades agilitylandslaget till NM. Som väntat fick jag ingen plats med Lix. Det var väntat för att jag inte kunde vara med på lägret men vad vet jag egentligen, det är svårt att veta vad uttagningen är baserad på. Det är väldigt få resultat resultat publicerade och vi har inte fått någon information kring vilka grunder valen gjordes. Det är nog det enda som “stör” mig. Det hade faktiskt varit riktigt bra att få reda på varför. Det är ju trist om man antar att det är för att man inte var med på lägret och SM och så visar det sig nästa år att det är något helt annat som man hade kunnat åtgärda om man fick informationen.

I helgen skickade jag även in det sista avslutande sakerna jag hade kvar på lärarutbildningen. Jag får väl hoppas jag blir godkänd där och om inte att jag får veta varför. Jag längtar till jag kan lägga utbildningen bakom mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.