I förra veckan var jag och Elin och tävlade på Varbergs kvällstävling. Trevligt trots 4 ! disk. Pep var försiktig i hopploppet men ökade farten på slutet, han sprang förbi ett hinder. Lix gjorde en riktigt fin första halva av banan men sedan stack han in i ett boxhörn och så blev det en disk. Jag var kanske lite passiv, såg det inte komma alls.

I agilityloppet rundade Pep en slalompinne när han inte skulle men jag tyckte han sprang på riktigt bra, redan från början. 🙂 Lix bromsade alldeles för sent för slalomingången och gick in i andra porten. Sedan sprang han förbi både vipp och balans för att jag glömde att säga namnen på dom. Fick ett litet psykbryt på mig själv till publikens nöje när jag glömde det andra gången typ 2 s efter första gången. Suck, suck.

Men det var många bitar som kändes riktigt bra, jag var väldigt nöjd med att det kändes som Pepperipop gasade på ordentligt i andra loppet.

Tyvärr fick jag stryka Tux då han under midsommar i jakt på boll lyckas sträcka något, vet inte riktigt vad. Såg ingen hälta men han var ovillig under några dagar att gå i trappan och ville inte stå på bakbenen.

I helgen var det landslagsläger som jag missade. Det var jobbigt på många sätt och vis. Istället stod jag på klubben och höll min första A1-utbildning.

Insikten är att det är väldigt jobbigt att jobba heltid, ha hundar som kräver aktivering och jobba extra på sidan av. Det blev alltså ingen helg för mig utan 10 dagars jobb i sträck. Det är slitsamt tycker jag. Hela den här agilitylärarutbildningen har varit slitsam för mig. Långa resor till utbildningshelgerna, utdragen utbildning. Men nu är det snart klart. Nästa gång jag håller A1 eller A2 får jag åtminstone betalt och den förstärkningen behövs helt klart.

Av döma av kommentarerna har jag skött mig okej. Själv tycker jag vissa bitar var bra, andra måste verkligen utvecklas och några får jag nog fundera på om jag vill ha kvar.

_MG_4861

2 svar

  1. Ja, tack gode gud att jag inte jobbar heltid, de där veckorna när man är borta och dömer tio timmar både lördag och söndag… Fast å andra sidan, om jag jobbade heltid skulle jag nog inte ta lika många uppdrag heller, inte för att jag tjänar några mängder på att vara domare, men ett litet tillskott i kassan gör det ju.

  2. Himmel denna bild är ju underbar!!!! Om man var butter innan så kan man inte annat än bli glad 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.