Halmstad var en rolig och trevlig tävling även om dagarna blev långa. Jag tältade mellan lördag och söndag, sov riktigt bra även om det var lite väl hårt.

Tux hade otur med en slarvig matte och fick därmed fel i sina starter eller fulsnurrar. Helt och hållet mina fel.

Lix blev tvåa i en hoppklass, fast vi hade en stor sväng. Sedan petade vi mycket med dom där kontaktfälten. Han hoppar inte med stannar inte kvar tills jag släpper och jag vill ha det där stoppet på alla kontaktfältshindren.

På söndagen lyckades Pep med en dubbelnolla :). Inga uppskjutna placeringar på grund av farten men två SM-pinnar.

Förra helgen var det SM. Tux och jag skulle enbart försvara vårt lag-guld från förra året. Vi hade inte kvalat individuellt vilket både var skönt och tråkigt. Laget gick inte helt enligt planerna. Vi låg 5:a inför sista loppet men där blev två disk. Tux skötte sig i hopploppet, kändes stabil. Agilityloppet var dock inte så bra, han gjorde jordens skutt på balansen. Höll nästan på att komma av mig för jag har aldrig sett honom hoppa så, ingen aning varför.

Jag bodde så lyxigt på Falkenberg Strandbad, dock lite ensammet ffa när man skulle äta. Det är på gott och ont att alltid se vad andra gör 😀 (FB). Jag tog igen det med en supermumsig frukost på hotellet.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.