Wohooo igår startade Zap slalomträningen, det var så himla skoj. Vi kör allé med bågar, en ny metod för mig. Det kändes verkligen bra men man skall väl inte ropa hej än. Orsaken till att det kändes så bra var att man kunde börja lägga in fart in och hinder innan direkt. Träningen blev rolig och Zap fattade direkt vad det gick ut på, precis som jag trodde.

Nu är det bara balansen som vi inte riktigt har börjat med i agilityn. Oj, vad jag har dragit mig för detta hinder. Tränade en del springande i höstas och vintras, på sitt sätt går det  bra men han missar mycket på grund av hans gigantiska galopp. Har väl nästan bestämt att köra något annat än springande på balansen på grund av det. Det är två saker som verkligen gör att det lutar åt att skita i det springande; träningsmängden och kommer jag någonsin kunna handla honom/få stopp på honom. Men det är samtidigt så himla trist på något sätt att inte ha springande. Stora agilitybeslut 🙂 .

Vi har börjat introducera largehöjd mer och mer i träningen. Zap har hoppkapacitet så det räcker och blir över, det är nästan lite väl bra. Han studsar glatt hopphinder med 6 m mellan 😀 som om det vore inget alls. Ung och naiv och söt 🙂 .

IMG_9472

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.