Det har varit flera som har sagt att det kanske gick bättre än förväntat med Lix bara för att han inte är min hund och då skulle jag inte vara så motiverad. Jag har funderat lite på det där, för visst skulle det kunna vara så.

Men jag har kommit fram till jag inte tror att det är så. Jag tror det snarare är så att jag är en person som inte behöver tagga igång och denna gång var jag väldigt medveten om det inför uttagningarna. Jag är lite som Lix där, att vara lugn innan start är en fördel för mig. Jag har jobbat mycket på att vara lugn för det som händer är lite det jag skrev om i förra inlägget om att min hjärna rusar iväg och rusar till händelser i förväg. Jag behöver helt enkelt jobba på att vara i ögonblicket.

Jag känner att jag är motiverad och taggad men det kanske inte riktigt är på samma sätt som för andra. Jag gillar dessutom att ligga lågt på många sätt och vis. 🙂

Nu när vi kom med i truppen så får Lix och jag tävla lite mer i sommar och ffa kommer han följa med till kursen för Lisa Frick och Teresa Kralova. Det tror jag kan ge mycket :). Får se hur mycket träning som ryms i kursen då jag tycker det var ganska stora grupper, men förhoppningsvis kommer Pep även kunna få springa någon övning.

IMG_9916

Ett svar

  1. Intressant! Du och Lix är kanske mer lika än man först kan tro 🙂

    Lix har ingen aning om hur rolig hans sommar kommer bli! Fin bild på tokhunden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.