Litet referat från helgens äventyr, landslaguttagningar.

Tror jag bestämde redan förra året att om möjligheten fanns så skulle jag åka på årets uttagningar. Jag upplevde väl lite att jag missade något då, banorna verkade roliga, hallen var fin och rolig stämning kombinerat med bra agility. Lite av ett recept på en bra helg….

Årets upplaga var inte en upprepning av förra året förutom att hallen var fin då. Hela tillställningen kändes väl lite avslagen och jag skall inte påstå att jag bidrog så mycket för att höja stämningen. Men när man var publik fick man liksom kolla på live resultaten för att få koll på hur folk låg till och lite sådant. Banorna var okej men inte heller något man gick i spinn över.

Jag hade väldigt trevligt ändå, Petra/Lira/Elda var ypperligt resesällskap och känner inte att jag är besviken varken på det ena eller det andra trots allt. Min nya lite mer flegmatiska inställning till saker som jag inte kan påverka 🙂 . Jag hade roligt att med Lix och jag tror han också tyckte det var roligt.

Jag hade satt upp två huvudpunkter inför helgen för mig och Lix:

1. Hinder för hinder. Ja, min hjärna har som sagt en förmåga att rusa föra vad kroppen gör. Mina egna hundar är definitivt mer förlåtande kring detta men även där blir det fel att jag “rusar” iväg till nästa handlingmanöver. Jag lyckades hålla mig till denna plan 50 % av loppen kan man väl säga. I två av de lopp där jag började “rusa iväg” så blev det bara en vägran och i sista loppet ledde det till en disk.

2. Hålla Lix stress i startsituationen under kontroll. Nu var det inget slussningssystem som de brukar ha på VM vilket var till vår fördel. Det är dock något jag skall försöka jobba lite på. Hur som haver så på denna punkt lyckades jag riktigt bra. Kort uppvärmning, inte stå och hänga vid banan mer än vad som krävs.

Vi är ju med i truppen genom vår 4:e plats och så mycket mer vet man ju inte. Jag är mer än nöjd med det, hade verkligen inte förväntat mig det. Jag tror väl kanske inte att vi kommer med i själva laget till NM, men kanske som reserver. Det saknas en del stabilitet från vår sida men det skall jag verkligen försöka jobba vidare med. Jag är dock jättenöjd med att det går åt rätt håll, att de val jag har gjort verkar leda till positiva saker i vår utveckling.

Här är helgens lopp:

För övrigt så imponerade Cathrin med Cocos på mig i helgen. Förutom att de nollade alla uttagningsloppen gillade jag Cathrins inställning. Cocos var skendräktig och inte riktigt sig lik men gick liksom bara in och gjorde det bästa av situationen. Jag känner att jag hade kunnat bli supergnällig av något sådant. 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.