Jag skrev för ett tag sedan om att har börjat utveckla en belöning till Pep som innebär att han får gå och kolla på kaninerna på klubben. Vi har gott om sådana, han gillar mest att gå upp till containern. Han är riktigt fascinerad av kaninerna som bor under container och under golvet på vår “hodda” vid plan. Från början lät jag honom vara där när jag tränade dom andra hundarna men så hände det att han sprang ut för att jaga Tux så jag kom på att det kanske inte var så bra :). Efter det ville han in dit ofta, inte när jag tränade men så fort det blev en paus…Ja, det ledde till att jag kom på att jag kanske utnyttja hans fascination för kaniner.

Pep har blivit väldigt osäker på slalomingångar. Han har väl aldrig varit något ess men just nu är han sämre. Egentligen tror jag han är rätt duktig (för det har han visat) men saknar självförtroende. I torsdags tränade jag just ingångar, vi tragglade en del och det var så kul att faktiskt prova och skicka honom till kaninerna när han verkligen hade gjort något extra speciellt. Han blev lite förvirrad först men sen stack han dit. Efter det satte han alla ingångar :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.