Det är lite lustigt, Pep har aldrig velat kampa med Tux. Jag har alltid utgått från att det beror på att han har så stor respekt för Tux. Det är dock rätt lätt att tro Tux är arg för han låter så mycket. Men nu Zap är med i flocken så ser man så tydligt att Tux är inte det minsta arg fast han han låter som bara den. Zap och Tux kampar gärna, ibland ser man hur Tux verkligen vill att Zap skall försöka ta pinnen. Vinner Zap pinnen så accepterar Tux utan något snack och vice versa. Ibland försöker Zap kampa med Pep men det går inte så bra. Det blir inte alls samma lekfulla stämning som med Tux. Pep blir arg som en retad bålgeting om han känner att han förlorar.

Kul med en flock hundar 🙂

IMG_9433

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.