Nu har Pep blivit ordentligt genomgången av sjukgymnasten Madeleine Engstig på Lundabygdens djursjukhus. Det gick finemang, Pep var fint och jämt musklad. Han var lite öm i muskulaturen bakom skulderbladen och lite spänd och hård i muskulaturen kring knäna/framsida av lår. Men det var normala spänningar för en hund som tränar, dock viktiga att hålla efter med massage.

Jag gick innan till sjukgymnasten Birthe i Halmstad men när hon slutade hos djursjukhuset där så blev lite jobbigt att fixa. Det kändes bra hos Madeleine så vi kommer fortsätta gå där. Skönt att ha någon att gå till lite regelbundet. Det var väl ingen “feel good-massage” men det sa Madeleine att hon inte riktigt var ute efter utan hon ville hitta problemområden.

IMG_9416

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.