Välkomna till mina nya modeavdelning, mer eller mindre värdelösa skor för hundägaren. Tänkte jag skulle börja dokumentera alla jäkla skor som går sönder alldeles för snabbt. Kanske konsumentvägledning för någon… 🙂

Först ut är Salomon Tactile, köpta för halva priset tack och lov. Originalpris är en bit över tusenlappen. De är väldigt varma och sköna men höll inte vattentätt för fem öre. Det var snö när jag köpte dom men så fort snön började tina, efter cirka en månad så började läcka. Det står waterproof på så man förväntar väl sig inte direkt att de skall läcka som ett såll typ direkt. Nu har jag haft dom i 3,5 månad och det är hål i dom på flera ställen.

salomon_tactile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.