Andra helgen avverkad, jag har A1-kurs kvar att hålla och sedan har jag någon inlämningsuppgift kvar. Jag var inte så nöjd med min egen prestation under den föreläsning vi hade under helgen. I övrigt flöt det väl på bra. Orsaken till jag inte var så nöjd med föreläsningen var att jag helt enkelt inte hade tänkt på själva presentationen utan bara innehåll. Jag vet inte varför, stress, slarv, okunnighet – ja, jag vet inte. Det skall jag vilket fall ta med mig till förberedelserna av A1-kursen.

Det var grymt långt att köra denna helgen upplevde jag och jag är glad för att inte behöva göra det igen.

20130303_072456Min room mate som spejar på Eva Marie med hundar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.