Pep var ledig 1 vecka och vi hann smyga igång men igår när han lekte med Zap blev han halt igen. Jag ringde veterinär direkt och fick tid till idag men givetvis blev veterinären sjuk så nu är tiden flyttad till tisdag. Eftersom hältan försvann rätt fort förra gången bestämde jag mig för att försöka lokalisera vart det onda är så vi har något att utgå ifrån på tisdag. Det var verkligen inte lätt för jag kan böja och benda i alla leder utan någon reaktion, från armbåge till tår. Inga reaktioner i några klor. Men till slut kom jag nog fram till att han inte gillar när jag trycker ihop trampdynan på en av tårna, jag kan böja tån utan reaktion men trycker jag på trampdynan tycker han det är jobbigt. Jag vet inte vad det innebär för jag ser inget på trampdynan, den är hel och ser inte skavd ut.

Jag blir så himla ledsen, tycker det är helt extremt jobbigt. Fattar inte vad jag gör för fel liksom…Det är slut på lekandet mellan Zap och Pep nu vilket fall, det känns trist för de har så himla roligt men det är inget roligt om en hund går sönder.

I helgen är det sista delen av agilitylärarutbildningen, känns lagom muntert. Sedan skall jag hålla en A1-utbildning på klubben i juni. Förhoppningsvis är jag godkänd efter det. Det har varit en lång process det här med att bli agilitylärare.

IMG_8301

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.