5 fel x 2. En riven oxer i hoppklassen. Jag höll på att visa honom fel hinder precis innan korta tunneln och det lite konstigt, tanken var att vara på andra sidan oxern. Kanske påverkade att det blev hackigt innan, mest tror jag att jag måste komma ihåg att träna mer oxrar med Pep. 🙁

Det var nog hopp tvåan för Pep, tror helt enkelt inte det ger något mer att harva i klass 2 för farten. Denna hopptvåa tycker jag var ganska svår och hade lika gärna varit klass 3 tror jag. Svårt att veta vad som är rätt men jag vill springa klass 3 så nu får det bli så.

I agilityklassen gick Pep upp i starten och jag såg inte det, förbannade mig själv för han startade förstås segt och hoppade sedan kontaktfältet (stannade tidigt). Dålig startlinje, dåliga kontaktfält – känns som det gärna hänger ihop. Så det var den pinnen :(.

Det är bara bita ihop och träna bättre. Missar lite klass 2-tävlingar pga att vi skall bort så jag det lär inte bli klass 3 innan Gåsahoppet. Ena delen av mig vill lämna honom till någon som kan tävla honom när jag är borta och den andra känner bara jag får ta konsekvenserna av att jag inte fixat våra starter nu under vintern :). Dessutom är jag lite frestad att fortsätta med dom springande och då spelar det ju inte så stor roll om vi är i klass 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.