Jag ligger så himla mycket efter när det gäller agilitylärarutbildningen så hur jag än gör lär februari bli månaden från helvetet. Tänk att man skall skjuta allt på sista minuten. Hur svårt kan vara egentligen?

En annan lite tråkig och dyr sak är att Zap skall kastreras. Han är krypt (ingen sten helt nere) så jag vill helt enkelt få det gjort för den framtida hälsan och slippa träningsbortfall sen senare när man kanske är igång och tävlar. Alltid nervöst att operera ens hundar :(.

Dessutom är Tux halt. Eller han är halt efter vila i några steg och sedan verkar han inte märka av det alls. Något hände när han sprang runt på agilityplan för ett par veckor sedan. Det är en tass och vad jag vet så har han inte haft några skador där. Nu skall han få NSAID i 10 dagar, förhoppningsvis släpper det med lite antiinflammatoriskt. Jag tror det är första gången Tux får smärtstillande i sitt liv.

Givetvis så är det supermycket saker att göra på jobbet också :), bara så att man vet att man lever.

IMG_8337

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.