Första träningen ridhusträningen avklarad. Det kändes bättre än jag trodde att träna i ridhus, kallt och smutsigt men ändå bra att springa. Vi är få vilket gör att man har gott om tid, så otroligt lyxigt. Inget stressande.

Vi tränade på denna bana som är lite av en rip off från en av banorna på Stina-träningen.

Skärmavbild 2013-01-13 kl. 17.32.45

 

Peps A-hinder var inte helt bra, han träffade ömsom precis ovan kontaktfältet och ömsom på. Jag tror att det är handlingssituationen där jag går ut långt i sidled för att göra framförbyte. Han hamnade långt ut på kanten av A:et mot mig vilket gjorde att han inte riktigt kunde ha den steglängd han behöver. Måste träna honom på att tänka mer framåt fast jag flyttar ut stannar ut åt sidan. Vippen var inte heller helt bra, han är klart försiktigare än vad han kan vara.

 
Här är film på en av rundorna, jag missar att stötta honom lite när jag sticker där det blir fel.

Ett svar

  1. Vad roligt med film! Han har sjukt fina svängar Pep! De har du verkligen lyckats bra med!! Och vilken fin fart han hade både från start men ffa upploppet! Öser på, kul att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.