Igår var jag och the dogs i Halmstad och passade på att träna inomhus. Vi mötte upp med Elin. Först var det de unga gossarna som fick träna och de var duktiga. Zap har fortfarande väldigt svårt att hålla sig i skinnet när han inte tränar men annars var han duktig.

Sen fick de äldre springa en kombination som var rolig. Träningen gick bra, jag hade väldigt svårt när jag skulle testa en jaakko med Pep, placerade mig fel gång på gång. Annars kämpade jag och Pep på med det här med farten :). Jag springer och springer och sen när jag ser filmen så ser det ut som jag inte alls rör på mig så mycket. Suck!

Nu tar vi en liten agilitypaus till nästa år, känns skönt.

4 svar

  1. Kul det såg ut 😀 Synd att man måste jobba så man inte alltid kan vara med där man hellre skulle vilja vara 😉 Bra sammanfattning av Stinakursen med! Nog såg ni ändå ut att ha en hel massa skoj i den kalla hallen, och trötta ja det var nog alla hundar och förare, det tar ut sig på olika sätt bara! 🙂

  2. oj… jag som såg filmen först – innan jag läste det du skrivit – tänkte “Vad BRA hon springer på!” Underlaget är ju “trippigt”, men jag tycker ditt satsande såg bra ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.