Jag har haft väldigt väldigt svårt att bestämma mig för vilken typ av kontaktfält jag skall träna med Zap. Jag fixade inte springande helt och hållet med Pep och det i sig har fått mig att tveka lite angående springande. Andra saker som fått mig att tveka är att jag inte var så förtjust i Silvias internetkurser (röriga, dålig layout osv), att jag har lite svårt för det där att hundarna verkar ha svårt att svänga pga den galna farten, att träningen av de springande kontaktfälten tar väldigt mycket tid från annan träning, att jag faktiskt är lite rädd för skador (blåsa av balansen och sådant).

Saker som har talat för är att det var ändå roligt att träna, det har varit otroligt skönt att handla/tävla med Peps springande A, man kanske måste ha springande för att vara konkurrenskraftig i framtiden (?), det är roligt att träna nya saker, det är häftigt 🙂 .

Efter mycket funderande har jag nog bestämt mig för att ge dom springande en chans till med Zap. Jag har tilltalats en hel del av de som inte verkar ha den där galna accelerationen ned som jag upplever att Silvia får på sina. Det kanske är oundvikligt men värt att prova. Jag tänker mig (just nu vilket fall :)) någon form av target och använda Manners Minder till att börja med.

Swaggers fina kontaktfält, inspiration! Och Susan blindbyter :D…

Ett svar

  1. Spännande att följa din träning med springande med hjälp av manners minder, har tänkt använda det till min nya jycke, Vina. Har dock några månader på mig att vela då jag inte tänkt börja förrän i april. Lycka till med Zap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.