Igår tävlade Tux och Pep i Lotuscupen. Det var ett trevlig arrangemang, lite jobbigt att ta av och på inne/utskor hela tiden bara 🙂 . Jag har inte sprungit i Lotushallen innan så det var lite spännande att testa det underlaget.

Jag tyckte faktiskt det var lite svårt att veta hur det skulle vara att springa där med hund så i första loppet med Tux var jag klart lite avvaktande men de hade hur bra fäste som helst så sen var det lite lättare att planera handlingen. Vi hade inga fullträffar men jag är väldigt nöjd med båda, ffa Pep. Han är så himla positiv och taggad nu på tävling. Det känns som faktiskt vill springa fort samtidigt som han vill vara lyhörd, kanske inte den lättaste kombinationen men det kanske blir bra tillslut. Förutom att Jenny och company hade fixat grymma, verkligen grymma priser så älskar jag ju platser där man kan promenera. Det råder ingen brist på bra promenadställen nära Lotushallen så hundarna fick flera längre promenader.

Pep blev behandlad av Sophie. Hon gick igenom honom och hittade en muskel i ryggen som inte var som den skulle, en rest från en gammal skada. Troligen från den skada som orsakade hältan i somras. Enligt henne har muskeln inte återfått sin form utan var “tunnare” och inte lika mjuk som  på andra sidan av ryggen. Hon blev väldigt nöjd med resultatet av behandlingen och vi får väl hoppas hon har rätt. I övrigt tyckte hon att Pep kändes och såg väldigt fin ut. 🙂

Ett svar

  1. Tror att det är samma underlag i Stockholms Hundsportcentrum och jag förstår att du kände dit lite osäker först. Ska testa det på tisdag. Har iallafall hört att det ska vara väldigt bra svikt för förare med sköra knän. Och det lovar ju gott. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.