Jag fick en hel massa film på förra veckans träning. Jag knåpade ihop en film men har fått lite kalla fötter för att lägga den helt offentligt. Flera anledningar men mest för att jag faktiskt tycker det är jobbigt, att vi helt enkelt inte är så bra. Men om någon är nyfiken så kan ni skicka ett mail till mig m@ozzy.se 🙂

2 svar

  1. jag är nyfiken! tycker det är jätteroligt att följa er och all träning både agility och vallning. kommer inte åt mailen i mobilen men hoppas det funkar att skriva här 😉

    kram Anna med Icka, Ting, Trolla och co

  2. Vet du hur många filmer jag har knåpat ihop och ignorerat att lägga ut just av den anledningen och så fick jag för mig att alla dessa elaka hund-skvaller-människorna i Sverige skulle se filmen, gratta mig till ett bra jobb och sen snacka skit bakom ryggen på mig. Sen kom det till en punkt där jag tänkte om, kände lite bättre självförtroende och la ut filmen på lass sist även fast den är långt ifrån klockren om man tänker på vart vi borde vara (hon hänger lite i flanker och stannar kort då och då) men just precis på den nivån är jag just nu och jag utvecklas tillsammans med hunden hela tiden så nästa film kommer ju med största sannolikhet bli bättre (i mina ögon mätt)

    Stor kram nu ska jag maila dig för jag vill se hur det går för er!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.