Idag tävlade vi på SBK Malmös planer och det blev inga pinnar för vi hade slalomfel i båda klasserna, snopet. I agilityloppet tittade han på mig av någon anledning och när han väl såg slalom så var han förbi första pinnen. Kanske jag inte riktigt höll linjen så det blev lite “flickish” och han blev osäker på vart vi skulle. Det var synd för det kostade oss både pinne och seger.

I hopploppet var det en lite svårare ingång och jag bestämde mig för att inte hjälpa honom alls till slalom fast det var en lite småsvår ingång. Då vek han liksom framför mina fötter och gick in i typ 3-4:e pinnen. Skickade om honom från samma punkt och då var det inga problem.

Vet inte varför slalom strulade idag, körde massor av svåra ingångar igår, kanske inte var den bästa uppladdningen? Hindersäkerhet är lite av vårt vinterprojekt men jag tjuvstartade lite. Annars gjorde han väl bra ifrån sig, fartmässigt så är det fortfarande rätt stor skillnad mot träningen på klubben men jag får vilket fall springa på en hel del.

Här är agilityloppet, husse hade kanske inte valt bästa filmplatsen för A:et är i vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.