Jag har haft semester och gjort annat än att sitta vid datorn, i morgon är det tillbaka i kontorsstolen som gäller. Semestern började vilket fall med European Open för vår del. På himmaplan i år, kul. Jag hade egentligen inte kvalat, jag hade inte ens försökt att kvala men såg att ganska få hade anmält sig och visste från tidigare år att värdnationen brukar få lite extra platser. Jag chansade och slängde iväg en anmälan och ser man på, alla anmälda fick plats 🙂 .

Det var verkligen otroligt skoj att få vara med och se alla duktiga ekipage från hela världen. Tux och jag fick inte till några fullpoängare när det gäller loppen men det gick väl inte dåligt heller. I första individuella hopploppet så sa det bara pangtjong så var vi diskade på något som jag inte ens trodde, i övrigt gick han finemang :(, surt. I individuella agilityloppet fick vi 10 fel, en rivning och så halkade Tux av vippen på sidan. Tiden hade lade oss precis utanför finalplats med några tiondelar så det hade inte räckt ändå.

Lagtävlingen är ju lite märklig, för det gäller att ha höga placeringar då det är poäng som räknas. Tux och jag höll på att diska oss men lyckades rädda oss till en nolla men med lite sämre tid då. Vi tänkte att det kanske kunde vara möjligt med en final om vi fick till en eller par högre placeringar i agilityloppet men alla diskade sig. Tux och jag diskade oss på hinder 17 eller nått när jag bara tappade honom och han hoppade ett hinder från fel.

Trist att inte få springa final, det var rätt kul förra året men då var inte heller konkurrensen om finalplatserna lika stor. Men man deppar inte alltför länge för det är jäkligt skoj att bara titta på finalerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.