Världens bästa Tux tillsammans med världens bästa lagkompisar tog SM guld!

Fifty-Fifty Svenska Mästare 2012 😀 😀

Tux och jag avslutade vår lagkarriär med en stabil nolla som ledde till guldet, bästa fina Tux.

Individuellt var vi 10:a inför finalloppet, något jag var mycket nöjd med. Det var tight i toppen och det finns många yngre förmågor som är snabba. I agilityloppet fick vi en onödig vägran där jag förmodligen började röra mig lite tidigt i ivern att få till en bra tid. Det ledde till en vägran, sedan hoppade Tux vippen och stannade alldeles för tidigt på balansen. Även om finalloppet inte blev som tänkt så är jag grymt nöjd med Tux de lux 🙂 .

Foto: Caroline Mähler

9 svar

  1. Vilken lagkarriär (rätta mig om jag har fel):
    Laget formades i september, kvalade till SM utan att tävla någon tävling med alla fyra medlemmar samtidigt, blev tvåa på Årets Lag Large (på Hansesgårdens lista) och så toppa det med att vinna SM-guld.
    GRATTIS 🙂

  2. Tror du har rätt, Martina. Vi skämtade om att vi kommer slå på stort när vi äntligen blir 4:a och så blev det också :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.