Sedan sist har Pep och jag varit på ett 3 olika ställen och vallat och han har klart och tydligt visat att det där som hände vid förra vallningsbloggen var ingen engångshändelse. Han har tuffat till sig i vallningen och jag har inte riktigt hängt med. Han känns rätt hård nu, innan var han nästan lite mesig och nu kan jag säga till hårt (och förmodligen mycket hårdare än vad jag gör) utan att han tappar geisten. Han blir lite “putt” när han får lina på men det känns bättre med lina nu än vad det har gjort innan just för att han är lite halvtuff. Små horn har definitivt växt ut Peps panna när fåren är involverade.

Apropå får så har jag fått arrendera mark nära där jag bor, cirka 2,5 ha. Marken är inhägnad med fårstaket. Förhoppningsvis skall vi även popularisera marken med får i nästa vecka då jag har fått löfte om att köpa tacklamm. 🙂 Det skall bli kanon att få ha egna får att träna på. Se de två hagarna nedan.

I morgon bär det av till SM för Tux. Vi skall tävla både lag och individuellt. Men mästerskap är svårt, känns liksom omöjligt att dubbelnolla och nu skall man helst sätta fyra nollor.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.