Idag var Pep riktigt dum i vallningen, det har funnits där i luften ett tag men idag var det värre än innan. Han uppförde sig illa mot en tacka, tidigare har det varit lite tjohoo nu orkar jag inte detta utan spexar till det. Idag var det inte lite bus utan mer utstuderat. Efter det satte jag på lina och försökte rigga så vi hamnade i samma läge igen. Det är fösningarna som är problemet, även stoppen. Samma sak som det har varit tidigare (eller typ hela tiden), han tar stoppen halvhjärtat och i fösningarna går han ett tag för att sedan rusa runt, alternativt när han får ett kort flankkommando.

Tyvärr känns det lite att vi står och stampar på samma ställe för Pep är så himla fokuserad på att genomföra sin egen agenda och han kommer undan med det så ofta av olika skäl (för han är naturlig och gör många rätta val vilket gör det lite svårt för mig att sortera, för han är söt, för att jag saknar pondus, för att jag inte riktigt vet vad jag vill ha). När jag blir fokuserad på att genomföra min agenda så blir han mycket putt, sur, tappar fart och då blir jag osäker. När jag blir osäker så försöker jag få mer fart på honom, tummar på stoppen osv och så håller vi på lite så. Jag måste verkligen försöka hålla i nu och få honom att inte vara så jäkla tjurskallig.

Det känns verkligen som jag har hamnat lite snett med vallningen från början med Pepstern och just nu undrar jag om jag kan komma rätt, dvs att han går in i hagen är öppen hela vägen för ett samarbete?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.